Кількість
|
Вартість
|
||
|
Гімалайська рожева сіль – це справжній гурманський продукт, який по-новому розкриє смак ваших улюблених страв.
Її головні характеристики:
- Видобута вручну
- Без жодних домішок
- Без хімічної та термічної обробки
- Містить понад 84 мінералів, серед яких переважають Mg, Na, Ca, Cu, Zn, Fe, J, P
Склад: сіль харчова гімалайська рожева, суміш перців горошком - 21 % (перець чорний, перець зелений, перець білий).
Саме завдяки вмісту значної кількості мінералів гімалайська сіль має характерний рожевий колір.
Її м’який солодкувато-солоний смак з пікантною гостротою чорного, зеленого та рожевого перців найкраще пасує до салатів, омлетів, супів, пасти, соусів, холодних закусок та інших страв із м’яса, риби, морепродуктів, овочів.