Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кукурудзяний крохмаль – універсальний кондитерський інгредієнт. Виконує функцію загущувача. Надає ідеальної гладкої текстури ніжним десертам, соусам і кремам. Завдяки відсутності глютену та полегшеній структурі, кукурудзяний крохмаль корисно споживати у дієтичному харчуванні.
Зберігати його слід за температури не вище ніж 40°C і відносної вологості повітря не більше ніж 75%.
Країна походження сировини: Австрія.
Склад: крохмаль кукурудзяний сухий.
Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: вуглеводи- 85 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1476 кJ (кДж) (353 ксаl ( ккал)).
Рекомендований термін зберігання: 24 місяці.