Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кукурудзяна крупа Жменька™ - це подрібнені зерна добірної кукурудзи та однойменна страва італійської кухні. Завдяки ніжній текстурі та нейтральному аромату її можна подавати як: відмінний гарнір до м'яса, самостійну страву з різноманітними добавками, готувати пудинги, кашу, випічку, використовувати для сніданку чи десерту.
Переваги кукурудзяної крупи Жменька:
- Кукурудзяна каша ТМ «Жменька» ідеально дрібна та чиста. Ретельний процес очищення та дбайливе виробництво гарантує дрібну та сонячно-красиву кукурудзяну кашу, яку дуже швидко приготувати.
- Кукурудзяна каша ТМ «Горлячка» після приготування завжди залишається розсипчастою.
- Відсутність домішок. Кукурудза для виробництва кукурудзяної крупи вирощена без використання генно-модифікованих організмів
- Без ГМО
Склад: Крупа кукурудзяна шліфована
Харчова (поживна) цінність на 100 г: Жири - 1,2 г, Білки - 8,3 г, Вуглеводи - 71,6 г
Енергетична цінність на 100 г: 337 ккал/kcal 1411 кДж/kJ
Спосіб приготування:
1. Налити в товсту каструлю воду і довести до кипіння.
2. Поступово всипати крупу ТМ «Жменька» в каструлю, постійно помішуючи дерев'яною лопаткою, щоб не утворювалося грудочок.
3. Варити на слабкому вогні до готовності 15-20 хвилин.
4. Всипати до кукурудзяної крупи натертий сир, вершкове масло та спеції.