Кількість
|
Вартість
|
||
|
Насіння кунжуту має горіховий, злегка солодкуватий смак, який стає більш насиченим під час обсмажування. Він надає різної текстури та тонкого аромату хлібобулочним виробам, крекерам, печиву. Його додають до соусів, салатних заправок, десертів, халви. Використовують для панірування м’яса, риби, овочів.
Склад: кунжут
Країна походження сировини: Індія.
Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки – 19,4 g (г), жири – 48 g (г), вуглеводи – 12 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г (г) продукту: 2360 kJ (кДж) (565 kcal (ккал)).
Рекомендований термін зберігання: 12 місяців.
Умови зберігання: Зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, при температурі не вище 25 °С та відносній вологості повітря не більше 75 %.