Кількість
|
Вартість
|
||
|
Їстівне ядро насіння мигдального дерева, багате на мінерали та корисні речовини.
Властивості мигдалю:
Унікальні корисні властивості горіхів мигдалю, визначаються їх хімічним складом. В складі мигдалю міститься 40-70% жирної невисихаючої олії, приблизно 30% білкових речовин, вітаміни (переважно Е і В), вуглеводи і ненасичені жири, кальцій, каротин і каротиноїди, лікопін і приблизно 0,8 % ефірного масла, що визначає запах.
Склад: Ядро мигдаля
Країна походження сировини: США
Термін придатності: 12 місяців
Поживні характеристики
Жири, г/100г | 58 |
---|---|
Білки, г/100г | 18.5 |
Вуглеводи, г/100г | 16.2 |
Калорійність, ккал/100г | 575 |
кДж/100г | 2407 |
Цукор, г/100г | 4.2 |