Сардина - промислова назва трьох родів риб сімейства оселедцевих - сардіна пільчарда (Sardina), сардінопс (Sardinops) і сардинелла (Sardinella). Термін може походити від назви середземноморського острова Сардинія , навколо якого колись було багато сардин.
Склад: риба сарлина 60% (зона вилову FAO71), вода питна 32%, томатна паста 4%, модифікований крохмаль тапіоки (Е1414, EI1442) 2,27%, цукор 0,89%, сіль 0,76%, гуарова камедь (У412) 0,04%, екстракт паприки (Е160с) 0,04%.
Поживна харчова цінність на 100 г: білки - 11 г, жири - 15 г, з них насичені - 6 г, вуглеводи - 4 г, з них цукри - 1 г, сіль - 350 мг.
Енергетична цінність на 100 г: 712 кДж/170 ккал.
Зберігати в чистих, добре провентильованих приміщеннях при температурі від 0°С та +30°С та відносній вологості повітря не вище 75%.
Продукт готовий до вживання.
Рекомендовано після відкриття банки, продукт перекласти в скляний або керамічний посуд, зберігати в холодильнику та вжити протягом 24 годин.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.
