Шпроти існують як самостійна страва, яка використовується як закуска. Зараз можна зустріти безліч рецептів бутербродів та салатів з їх використанням. Головне, це враховувати, що смак такої риби дуже яскравий та насичений, тому поєднувати її краще з контрастними свіжими чи нейтральними смаками за мінімального використання жирів.
Класичне бутербродне поєднання - шпроти, чорний хліб і скибочка огірка. Вигідно відтіняють смак шпротів такі продукти: огірки, помідори, гриби, буряк, шпинат, консервована кукурудза, баклажани, кабачки, капуста, крабові палички, маслини та оливки, сухарики, сметана. Зі шпротів можна приготувати різні паштети та муси. Рекомендують їх подавати і як основну страву з гарніром з вареної квасолі, макаронів, гречки, рису, картоплі та зеленого горошку. Їх можна використовувати для начинки, наприклад, для фаршированих яєць. В основі страви завжди лежить експеримент, тому сміливо пробуйте готові рецепти та винаходьте свої.
Склад: риба копчена салака або кілька балтійська (не менше 50%), олія соняшникова рафінована дезодорована виморожена (не менше 10%), сіль кухонна.
Енергетична цінність: 352 ккал (1456 кДж)
Поживна цінність: білки-16g, жири-32g
Умови зберігання: Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі від 0 °С до 25 °С.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.
