Кількість
|
Вартість
|
||
|
Карамельний топінг надасть естетичної довершеності та тонкого смаку десертам і кондитерським виробам. Також він доповнить своїм ароматом різноманітні напої та креми. Використовуйте його:
- Для оздоблення млинців, вафель, запіканок, тортів.
- Для поливання пудингів, десертів, морозива, фруктових салатів.
- Для приготування молочних коктейлів та кремів.
Склад: цукор, вода, глюкозно-фруктозний сироп, сироватка молочна суха, крохмаль модифікований, сіль кухонна, ароматизатор «Карамель», барвники натуральні: цукровий колер IV, екстракт аннато, консервант сорбат калію. Може містити залишки молочних продуктів.
Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 1,3 g (г), жири - 0,15 g (г), вуглеводи - 63 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1088 kJ (кДж) (260 kcal (ккал)).
Рекомендований термін зберігання: 12 місяців.
Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих приміщеннях, захищених від прямих сонячних променів, за температури від 0 °С до 25 °С та відносній вологості повітря не більше ніж 75 %.