Кількість
|
Вартість
|
||
|
Агар-агар - рослинний аналог желатину, який добувають із морських водоростей. Має високі желюючі властивості та застигає за кімнатної температури. Використовуйте для приготування желе, зефіру, морозива, пастили, джемів, а також для м'ясних і рибних студнів.
Склад: Агар-агар загущувач натуральний рослинний
Країна сировини: Італія.
Рекомендований термін зберігання: 24 місяці.
Умови зберігання: зберігати у сухих, чистих приміщеннях, при температурі не вище 25 °С та відносній вологості повітря не більше 75 %.
Спосіб використання:
1. Розчиніть агар-агар у будь-якій рідині у співвідношенні: 1 чайна ложка на 200 mL (мл) рідини.
2. Помішуючи, доведіть до кипіння.
3. Розлийте у форми.