Кількість
|
Вартість
|
||
|
Какао-порошок темний, або алкалізований: Має темніший колір та інтенсивніший смак, тому у випічку та напої слід додавати менше. Легше розчиняється, тому можна не варити. Ідеально підходить для приготування різних напоїв, брауні, бісквітів, виготовлення шоколаду, глазурі та для оздоблення і ароматизації кондитерських виробів.
Країна сировини: Малайзія.
Пакувальний матеріал: комбінований поліетилен.
Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки – 24 g (г), жири – 10 g (г), вуглеводи – 28 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту: 1210 kJ (кДж) (290 kcal (ккал)).
Рекомендований термін зберігання: 24 місяці.
Умови зберігання: зберігати у сухих, чистих, добре вентильованих, без стороннього запаху, не заражених шкідниками хлібних запасів приміщеннях при температурі (18±5)°С та відносній вологості повітря не більше 75%.