Кількість
|
Вартість
|
||
|
Виготовлено з власної сировини. Перед вживанням рекомендується розігріти.
Склад: фарш ковбаси «Лікарської», свинина напівжирна (70%), яловичина вищого сорту (25%), молоко сухе знежирене (3%), яйця курячі (2%), сіль кухонна, цукор, горіх мускатний, нітрит натрію, соляної розсіл (2% солі кухонної)
Харчова цінність на 100 г продукту: білки - 15,1 г, жири - 21 м
Енергетична цінність на 100 г продукту: 312 ккал (1305,4 кДж)
Смак: Класичний смак докторської ковбаси, ніжний, молочний, з легким ароматом мускату
Термін придатності: 48 місяців
Умови зберігання: зберігати при температурі від 0 ° С до 20 ° С і відносною вологістю повітря не більше 75%.