Кількість
|
Вартість
|
||
|
Виготовлено з власної сировини. Перед вживанням рекомендується розігріти.
Склад: ковбаса «Домашня запечена» вищого сорту, свинина нежирна (50%), свинина напівжирна (50%), сіль кухонна, добавки комплексні харчові «Українська», «РАФОС 9,0», нітрит натрію, свинячий жир
Харчова цінність на 100 г продукту: білки - 13 г, жири - 37 м
Енергетична цінність на 100 г продукту: 398 ккал (одна тисяча шістсот шістьдесят п'ять кДж)
Смак: характерний смак домашньої ковбаси з зернами гірчиці, натуральним перцем, з великими шматками сала і свинини вищого сорту
Термін придатності: 48 місяців
Умови зберігання: зберігати при температурі від 0 ° С до 20 ° С і відносною вологістю повітря не більше 75%.