Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кускус виручає, коли потрібно швидко зробити гарнір до м’ясних чи рибних страв. Всього 5 хвилин і смачна каша у вас на столі. Основне, щоб вона вийшла розсипчастою та крупинки між собою не склеїлися. Аби цього досягти, ми поділимося кількома секретами, завдяки яким страва щоразу буде ідеальною. Якщо ви обожнюєте крупи на гарнір, беріть до уваги поради, як приготувати булгур та чому його важливо спочатку обсмажити.
Склад: Крупа кускус пшенична
Спосіб приготування:
1. Одну міру води довести до кипіння
2. Додати одну міру кус-кусу
3. Посолити за смаком
4. Варити на слабкому вогні до повного поглинання води, постійно помішуючи 5 хвилин.