Кількість
|
Вартість
|
||
|
Grano Dorato Penne Пера (Rigate) - макаронні вироби з борошна з твердих сортів пшениці. Penne Rigate є різновидом коротких макаронних виробів, трубочки - пір'я діаметром до 10 мм і довжиною до 40 мм з діагонально зрізаними краями. Як правило, вони готуються до стану «аль денте» (ще досить тверді і не встигли розваритися), а потім подаються з різними соусами. Пенне, також часто додають в салати і запіканки.
Склад: борошно із твердих сортів пшениці (глютен), вода.
Поживна цінність на 100 г продукту: білки 12 г; вуглеводи 73,6 г, з них цукру 3,5 г; жири 1,5 г; волокна 3 г; сіль 0,025 г..
Енергетична цінність/калорійність: 1536 кДж/362 ккал.
Термін придатності: 3 роки
Спосіб приготування: підготувати велику каструлю з достатньою кількістю підсоленої води (1 літр води / 100 гр. макаронних виробів). Додайте макарони, коли вода закипить. Варити протягом 9-11 хвилин, зрідка перемішуйте макаронні вироби. Після приготування добре процидіть і подайте страву гарячою, додавши соус на ваш вибір або тертий сир.