Кількість
|
Вартість
|
||
|
Манго - це плід мангового дерева, наукова назва котрого Мангіфера. Манго, в перекладі с санскрита, означає «Великий Фрукт» з неймовірно ароматною, ніжною й солодкою м'коттю.
Вирощують його в країнах Азії, Індії, Пакистані, Мексиці, США, Іспанії й Австралії,
ВЛАСТИВОСТІ МАНГО:
Сушене манго містить більше калорій, ніж свіжий фрукт. Основна частина калорій складається з вуглеводів, продукт має дуже не велику кількість білків і жирів. Також в ньому не міститься холестерину, що робить його важливою добавкою до здорового харчування. Висушені скибочки є хорошим джерелом вітамінів. Вони містять 20% добової норми вітаміну А, який відіграє важливу роль в зростанні клітин і зміцнює імунну систему, а так само в своєму складі містить вітаміни групи В1, В2, В5, В6, В9, В12, С, D. В складі манго 12 видів амінокислот, а також: кальцій, фруктоза, залізо, фосфор і ін.
Будьте впевнені, що продукт абсолютно натуральний і якісний.
Склад: манго сушений, цукор.
Країна походження сировини: В'єтнам.
Горіхи і сухофрукти можуть викликати алергію.
Може містити сліди інших горіхів. Маса нето: 150 г(g)±2%
Строк придатності: 12 місяців з дати виробництва.
Умови зберігання: Зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях, які не заражені шкідниками та пліснявою, при температурі повітря не вище 25°С та відносній вологості повітря не більше 75%.
Поживні характеристики
Жири, г/100г | 1.18 |
---|---|
Білки, г/100г | 2.45 |
Вуглеводи, г/100г | 76.18 |
Калорійність, ккал/100г | 319 |
кДж/100г | 1336 |
Насичені жирні кислоти, г/100г | 2 |
Цукор, г/100г | 5 |