Кількість
|
Вартість
|
||
|
Продукція KISIMA виготовлена з інгрідієнтів, які виросли на найродючіших в світі грунтах і пройшли через руки малих фермерів. Ми поєднуємо традиції з сучасними рецептами. За допомогою декількох крапель Ви зможете перетворити звичайну їжу на щось унікальне, що принесе користь вашій імунній системі, серцю, кровоносним судинам, нервам, травленню, рівню холестерину та нестачі енергії.
Ви можете використовувати олію ТМ KISIMA в холодних стравах.
Олія соняшникова холодного віджиму KISIMA виробляється з насіння, що попередньо не було прожарене та не пройшло іншої термічної обробки. Така технологія виготовлення олії називається «extra virgin». Вона дозволяє зберегти всі вітаміни, ензими та інші цінні речовини соняшникового насіння.
За допомогою соняшникової олії лікують серцево-судинні захворювання, ревматизм, артрит, тромбофлебіт і запалення внутрішніх органів.
Кулінарія. Соняшникова олія — найпоширеніша олія рослинного походження, яка широко застосовується в кулінарії (для смаження, заправки салатів), в харчовій промисловості (для виготовлення жирів, при виробництві консервів).
Косметологія. Соняшникова олія – це чудово зволожуючий засіб. Вона пом'якшує і зволожує шкіру. Її можна використовувати при дуже сухій шкірі, екземі, лущення, герпесі, опіках і поверхневих ранах. Крім того, вона допомагає боротися зі старінням шкіри.
Умови зберігання. Зберігати в прохолодному, сухому місці, захищеному від дії сонячних променів, протягом 12 місяців. Після відкриття пляшки вітаміни, мінерали і активні компоненти зберігають свої властивості протягом 45 діб.
У натуральній олії допустимо наявність осаду та помутніння.
Тип: олія соняшникова
Смак: властивий олії з насіння соняшника без стороннього запаху і присмаку
Класифікація: холодного віджиму
Харчова цінність: білки — 0 г, жири — 99.9 г, вуглеводи — 0 г
Енергетична цінність: 3627 кДж/866,8 ккал
Упаковка: скляна пляшка
Об'єм: 500 мл
Вага: 600 г
Термін зберігання: 12 місяців