Кількість
|
Вартість
|
||
|
Продукція KISIMA виготовлена з інгрідієнтів, які виросли на найродючіших в світі грунтах і пройшли через руки малих фермерів. Ми поєднуємо традиції з сучасними рецептами. За допомогою декількох крапель Ви зможете перетворити звичайну їжу на щось унікальне, що принесе користь вашій імунній системі, серцю, кровоносним судинам, нервам, травленню, рівню холестерину та нестачі енергії.
Ви можете використовувати олію ТМ KISIMA в холодних стравах.
Олія з насіння гарбуза KISIMA
Про користь гарбузового насіння знали ще наші предки. Їх додавали до каші і випічку, перемелювали в кашку для різних зіль і вводили в раціон важких хворих. У Стародавньому Римі та Греції гарбузове масло вважалося ефективним косметичним засобом. Його використовували в якості кремів для обличчя і лосьйонів для тіла. У Середньовіччі крихітний пухирець гарбузового масла продавали за ціною дорогоцінних каменів, і дозволити таку розкіш могли тільки знатні і заможні люди. На щастя, сьогодні випробувати на собі чудодійну силу гарбузового масла може кожен.
Гарбузова олія KISIMA – найцінніший джерело вітаміну F. Це комплекс поліненасичених жирних кислот омега-3 (ліноленова, ейкозапентаєнова, докозагексаєнова) і омега-6 (лінолева, арахідонова). Організм не виробляє їх в необхідній кількості, проте без них неможливе повноцінне функціонування всіх його органів і систем. У виробництві гарбузової олії застосовується холодний віджим, що дозволяє в повній мірі зберегти весь комплекс вітамінів і мікроелементів, що містяться в гарбузовому насінні.
Гарбузова олія KISIMA незамінне для жіночого та чоловічого здоров'я. Високий вміст цинку регулює правильний баланс чоловічих і жіночих статевих гормонів. Жінкам цей мінерал особливо необхідний під час вагітності для правильного формування плаценти. Чоловіки завдяки цинку зможуть уникнути розладів потенції, зниження кількості активних сперматозоїдів і розвитку аденоми передміхурової залози, яка може розвинутися з віком. Так що гарбузове масло в чоловічому раціоні – це не тільки гарант його постільних перемог, але і ефективний борець з простатитом.
Олія з гарбузового насіння може стати чудовим снодійним. Триптофан, що міститься в гарбузовому насінні, є попередником мелатоніну. Цей найважливіший гормон відповідає за регулювання життєвих ритмів, що сприяє розслабленню всіх систем організму, знижує втому і дратівливість, викликану недосипанням.
Олія з насіння гарбуза покращує роботу травної, ендокринної, сечостатевої та нервової систем організму, стимулює обмін речовин і пригнічує розвиток запальних процесів.
Кулінарія. Гарбузова олія має зеленуватий колір і характерний горіховий присмак. Насичений смак гарбузового масла стане чудовою приправою для овочевих супів, картоплі, страви з рису, овочів-гриль і десертів. Його можна використовувати в якості базового масла або в поєднанні з іншими маслами. Щоб зберегти всю цінність гарбузового масла, його слід додавати у вже готові страви.
Косметологія. Вітаміни А і Е у складі гарбузової олії є сильними антиоксидантами, які уповільнюють процеси старіння і ефективно нейтралізують дію вільних радикалів. Регулярне застосування олії з гарбузового насіння допомагає підтримувати ліпідний баланс шкіри, усуває сухість, лущення і роздратування. Комплекс вітамінів і амінокислот насичує шкіру вологою, надає сяйво і пружність.
Умови зберігання. Зберігати в прохолодному, сухому місці, захищеному від дії сонячних променів, протягом 12 місяців. Після відкриття пляшки вітаміни, мінерали і активні компоненти зберігають свої властивості протягом 45 діб.
У натуральній олії допустимо наявність осаду та помутніння.
Тип: олія насіння гарбуза
Смак: властивий олії гарбуза без стороннього запаху і присмаку
Класифікація: холодного віджиму
Харчова цінність: білки — 0 г, жири — 99.9 г, вуглеводи — 0 г
Енергетична цінність: 3764 кДж/899 ккал
Упаковка: скляна пляшка
Об'єм: 250 мл
Вага: 500 г
Термін зберігання: 12 місяців