Рис Арборіо Преміум Жменька 1 кг

Все про товар
Відгуків
0
Питання
0
-10%
Новинка
Модель: 4820038701313
Виробник: Жменька
Відгуки: 0
273.00 грн.
246.00 грн.
Опис

Рис для різотто Арборіо ТМ Жменька - найпопулярніший сорт італійського рису. Широке напівпрозоре зерно Арборіо після приготування набуває кремоподібний вигляд, вбирає смак і аромат інших складових страви. Оксамитова структура і ніжний вершковий смак - це візитна картка рису Арборіо. Тому цей рис є найпопулярнішим рисом для приготування істинно італійського блюда - різотто. Адже тільки цей сорт рису містить потрібний крохмаль (Амілопектин), який звільняючись під час приготування різотто, надає страві елегантний і витончений смак.

Переваги рису для різотто Арборіо:

  • Великі білі зерна. Зерна рису Арборіо білосніжного кольору, округлого розміру (всупереч його приналежності до довгозернистим сортам рису) і значно перевершують за величиною зерна інших видів рису
  • Арборіо надає оксамитову структуру готових страв. У процесі варіння зерна рису Арборіо виділяють велику кількість крохмалю - стають бархатистими і ніжними, а рис набуває кремоподібний вершковий вид і вбирає смак і аромат інших складових страви.
  • Серце Італії в кожному зернятку рису Арборіо. У процесі приготування рис Арборіо в 2 рази збільшується в розмірі, при цьому зерна стають великими з чітко вираженою білою серединкою і напівпрозорими краями. Кажуть, що в кожному зернятку рису Арборіо ТМ «Жменька» можна побачити серце Італії. Правда чи ні - переконайтеся в цьому самі
  • У рисі Арборіо ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин. Завдяки сучасним технологіям виробництва і дбайливого шліфування в рисі Арборіо ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин: 33% вітаміну В1, 17% фосфору, 11% магнію.
  • Без ГМО. Рис Арборіо вирощений без використання генно-модифікованих організмів.

Використовується для приготування страв італійської кухні, в тому числі різотто, і різних десертів, гарнірів, супів.

Склад: Рис Арборіо, круглозернистий

Харчова цінність на 100 г: Жири - 1,1 г, Білки - 6,3 г, Вуглеводи - 77,5 г

Енергетична цінність на 100 г: 345 ккал (1444 кДж)

Спосіб приготування:

1. Рис промити
2. Всипати в киплячу воду з розрахунку 1: 2.
3. Довести до кипіння і посолити за смаком
4. Варити на слабкому вогні 15-20 хвилин до готовності

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Рис Арборіо Преміум Жменька 1 кг
273.00 грн.
246.00 грн.