Рис для різотто Арборіо ТМ Жменька - найпопулярніший сорт італійського рису. Широке напівпрозоре зерно Арборіо після приготування набуває кремоподібний вигляд, вбирає смак і аромат інших складових страви. Оксамитова структура і ніжний вершковий смак - це візитна картка рису Арборіо. Тому цей рис є найпопулярнішим рисом для приготування істинно італійського блюда - різотто. Адже тільки цей сорт рису містить потрібний крохмаль (Амілопектин), який звільняючись під час приготування різотто, надає страві елегантний і витончений смак.
Переваги рису для різотто Арборіо:
- Великі білі зерна. Зерна рису Арборіо білосніжного кольору, округлого розміру (всупереч його приналежності до довгозернистим сортам рису) і значно перевершують за величиною зерна інших видів рису
- Арборіо надає оксамитову структуру готових страв. У процесі варіння зерна рису Арборіо виділяють велику кількість крохмалю - стають бархатистими і ніжними, а рис набуває кремоподібний вершковий вид і вбирає смак і аромат інших складових страви.
- Серце Італії в кожному зернятку рису Арборіо. У процесі приготування рис Арборіо в 2 рази збільшується в розмірі, при цьому зерна стають великими з чітко вираженою білою серединкою і напівпрозорими краями. Кажуть, що в кожному зернятку рису Арборіо ТМ «Жменька» можна побачити серце Італії. Правда чи ні - переконайтеся в цьому самі
- У рисі Арборіо ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин. Завдяки сучасним технологіям виробництва і дбайливого шліфування в рисі Арборіо ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин: 33% вітаміну В1, 17% фосфору, 11% магнію.
- Без ГМО. Рис Арборіо вирощений без використання генно-модифікованих організмів.
Використовується для приготування страв італійської кухні, в тому числі різотто, і різних десертів, гарнірів, супів.
Склад: Рис Арборіо, круглозернистий
Харчова цінність на 100 г: Жири - 1,1 г, Білки - 6,3 г, Вуглеводи - 77,5 г
Енергетична цінність на 100 г: 345 ккал (1444 кДж)
Спосіб приготування:
1. Рис промити
2. Всипати в киплячу воду з розрахунку 1: 2.
3. Довести до кипіння і посолити за смаком
4. Варити на слабкому вогні 15-20 хвилин до готовності
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.