Цукор – один з найпоширеніших харчових продуктів. Він є головним компонентом майже всіх кондитерських виробів. Також використовується як добавка до різних напоїв і як консервант для желе, джемів, варення, маринадів.
Країна походження: Україна.
Склад: органічний цукор.
Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: вуглеводи – 99,8 g (г), з яких цукру – 99,8 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г (г) продукту: 1650 кЈ (кДж) (395 ксаl (ккал)).
Рекомендований термін зберігання: 24 місяці.
Зберігати цукор варто в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 40°C і відносної вологості повітря не більше ніж 75%.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.