Еритритол класифікується як поліоли, тобто багатоатомні (цукрові) спирти. Виробляється в процесі природного бродіння. Він міститься в овочах, фруктах (наприклад, винограді, грушах), грибах, морських водоростях або вині.
Вважається одним із найкорисніших підсолоджувачів. Цю назву він заслужив своєю природною особливістю: не метаболізується в організмі людини (ми виділяємо його з сечею). Це не робить негативного впливу на здоров'я. Споживання еритритолу замість цукру призводить до меншого підвищення рівня глюкози в крові. Допомагає підтримувати мінералізацію зубів. Він не має енергетичної цінності і може використовуватися в низькокалорійних і безцукрових дієтах.
Його солодкість еквівалентна 60-70% солодкості сахарози. Крім того, цей підсолоджувач викликає приємне відчуття прохолоди в роті. Підсолодити можна буквально все - від кави до домашньої випічки. Крім того, на відміну від інших речовин цього типу, він не залишає стороннього присмаку. Рекомендується людям, які худнуть, доглядають за своєю фігурою та діабетикам.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.