Кількість
|
Вартість
|
||
|
Різотто по-міланськи ТМ «Жменька» - це готове рішення для Вашого швидкого сніданку, ситного обіду або смачної вечері. Це самий класичний рецепт з усього безлічі італійського різотто, яке є одним з найпопулярніших кулінарних символів Північної Італії. Для цієї страви ми використовували спеціальний італійський рис Арбор, з високим вмістом крохмалю, який виділяючись під час приготування, надає йому багатющу оксамитову текстуру кремозо.
Різото по-міланськи маєкремовий, ніжний смак, а додавання овочів і італійських трав надають йому чарівні запашні ноти. Це дуже просте в приготуванні блюдо може стати як оригінальним вечерею в звичайний день, так і приємним сюрпризом для гостей!
Переваги:
- Вам не потрібно шукати новий рецепт для обіду або вечері
- Підібрані інгредієнти ідеально поєднуються між собою
- В упаковці зібрані всі необхідні складові в правильних пропорціях
- Приготування просте і займе зовсім небагато часу
- Підходить для приготування в мультиварці
Склад: Рис арборіо (різотто) 93.3%, цибуля ріпчаста сушений, материнка (орегано) сушена
Харчова цінність на 100 г: Жири - 1,6 г, Білки - 7,2 г, Вуглеводи - 76,1 г
Енергетична цінність на 100 г: 347 ккал (1452 кДж)
Спосіб приготування:
1. Поставити ємність з товстим дном на плиту, налити 3 столові ложки рослинної олії, всипати вміст пакета і нагрівати суміш кілька хвилин, помішуючи, щоб овочі не підгоріли.
2. Додати 60-80 мл білого сухого вина і помішуючи дати йому випаруватися.
3. Взяти 600-700 мл води або бульйону, влити в суміш частина (300-350 мл), додати сіль, перець за смаком, перемішати і довести до кипіння.
4. У міру вбирання рідини поступово додавати другу частину води або бульйону, помішуючи. Готувати 20-25 хвилин на слабкому вогні.
5. Зняти з вогню, додати вершкового масла, дати настоятися 5 хв. Перед подачею на стіл додати натертий сир Пармезан за смаком.