Кількість
|
Вартість
|
||
|
Різотто з томатами і базиліком ТМ «Жменька» - це готове рішення для Вашого швидкого сніданку, ситного обіду або смачної вечері. Томати з базиліком - популярне поєднання в стравах італійської кухні, а рис Арбор - кращий, на думку італійців, для приготування справжнього різотто. Цей рис набуває ніжний кремоподібний вигляд і насичується ароматом і смаком інших інгредієнтів, при цьому, зерна стають великими з напівпрозорими краями і чітко вираженою білою сердцевінкой. Італійці кажуть, що в кожному зернятку рису Арбор можна побачити серце Італії.
- 100% натуральний склад, нічого зайвого тільки: рис арборіо + сушіння томати + сушений базилік
- в упаковці 3-4 порції
- час приготування 25 хв.
- приготування максимально зручне і просте і займає набагато менше часу
Склад: Рис арборіо (різотто) 92.8%, томати сушені 2.5%, овочі сушені 4% (цибуля ріпчаста, часник), базилік сушений 0.7%
Харчова цінність на 100 г: Жири - 1,5 г, Білки - 6,6 г, Вуглеводи - 73 г
Енергетична цінність на 100 г: 332 ккал (1389 кДж)
Спосіб приготування:
1. Поставити ємність з товстим дном на плиту, налити 3 столові ложки рослинної олії, всипати вміст пакета і нагрівати суміш кілька хвилин, помішуючи, щоб овочі не підгоріли.
2. Додати 60-80 мл білого сухого вина і помішуючи дати йому випаруватися.
3. Взяти 600-700 мл води або бульйону, влити в суміш частина (300-350 мл), додати сіль, перець за смаком, перемішати і довести до кипіння.
4. У міру вбирання рідини поступово додавати другу частину води або бульйону, помішуючи. Готувати 20-25 хвилин на слабкому вогні.
5. Зняти з вогню, додати вершкового масла, дати настоятися 5 хв. Перед подачею на стіл додати натертий сир Пармезан за смаком.