Кількість
|
Вартість
|
||
|
Желатин харчовий - природний загущувач тваринного походження. Незамінний інгредієнт для приготування м’ясних та рибних заливних страв, фруктово-ягідних желе та десертів.
Склад: Желатин харчовий
Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки – 87,2 г (г), жири – 0,4 g (г), вуглеводи – 0,7 g (г).
Енергетична цінність на 100 g (г) продукту: 1250 kJ (кДж) (300 kcal (ккал)).
Спосіб застосування:
• 15 г желатину залити невеликою кількістю холодної кип'яченої води, витримати (15-20) хв. для набухання;
• додати (550-600) мл бульйону, молока чи сиропу, нагріти, не доводячи до кипіння, помішуючи до розчинення, і остудити;
• розлити у форми, за бажанням додати необхідні інгредієнти (овочі, фрукти, м'ясо та інше);
• поставити у холодне місце для застигання.
Рекомендований термін зберігання: 24 місяці.
Умови зберігання: Зберігати в сухих, чистих, без стороннього запаху приміщеннях, при температурі не вище 25 ºС та відносній вологості повітря не більше 70 %.