Кількість
|
Вартість
|
||
|
Продукція KISIMA виготовлена з інгрідієнтів, які виросли на найродючіших в світі грунтах і пройшли через руки малих фермерів. Ми поєднуємо традиції з сучасними рецептами. За допомогою декількох крапель Ви зможете перетворити звичайну їжу на щось унікальне, що принесе користь вашій імунній системі, серцю, кровоносним судинам, нервам, травленню, рівню холестерину та нестачі енергії.
Ви можете використовувати олію ТМ KISIMA в холодних стравах.
Олія з насіння гірчиці KISIMA
Гірчиця – це один з тих особливих випадків, коли медичне застосування рослини змагається з його кулінарним потенціалом. Наші предки лікували горчичными компресами шкірні захворювання, застосовували при застуді і використовували для схуднення. А кулінари полюбили цю незамінну приправу за її пекучий смак, який додасть пікантності будь-якої страви.
Лінолева і ліноленова незамінні поліненасичені жирні кислоти, які містяться в олії з насіння гірчиці KISIMA, нормалізують артеріальний тиск, стимулюють обмін речовин, що пригнічують пухлинні і запальні процеси, підтримують роботу серця і судин.
В олії з насіння гірчиці в півтора рази більше вітаміну D, який забезпечує правильний кальцієвий обмін, служить ефективною профілактикою рахіту і остеопорозу, допомагає уникнути депресивних станів і корисний для жіночого здоров'я. Гірчичне масло особливо важливо включати в раціон дітей, літніх людей, а також в осінньо-зимовий період року.
Антиоксиданти A і E, що входять до складу олії з насіння гірчиці, покращують стан серцево-судинної системи, підтримують роботу печінки і нирок, підвищують імунітет, знижують рівень холестерину і захищають клітинні мембрани від згубного впливу вільних радикалів.
В склад гірчичної олії KISIMA входить глікозид синігрин, який має протизапальні й антисептичні властивості. Його характерна пекучість при зовнішньому застосуванні допомагає поліпшити кровообіг у місці запалення і полегшити біль при ревматизмі, радикуліті, міозиті і артриті.
Тільки вживання в їжу натурального масла з насіння гірчиці KISIMA, виробленого методом першого холодного віджиму без додавання хімічних складових може забезпечити організм комплексом біологічно активних речовин для повноцінної життєдіяльності.
Кулінарія. Гірчичне масло поєднується практично з усіма стравами. Його легка гірчинка і пікантний аромат підійдуть як для свіжих, так і для тушкованих овочів, їм можна заправляти супи та круп'яні страви, можна збризкувати м'ясо і рибу. Гірчичне масло вважається природним консервантом, тому його можна додавати у випічку, маринади і консервацію для продовження терміну придатності продуктів.
Косметологія. Олія з насіння гірчиці KISIMA по достоїнству оцінять жінки. Завдяки багатому вітамінно-мінеральним складом і наявністю в складі поліненасичених жирних кислот регулярне вживання олії має омолоджуючий дією на організм. Але ще ефективніше включити його в щоденну косметичну рутину. Це масло можна додати в маску для обличчя, якщо на шкірі немає ранок і запалень. Така маска поліпшить кровообіг, усуне лущення, додасть шкірі сяйво і пружність. Гірчичне масло – відмінний засіб для волосся. Воно допоможе запобігти випаданню, зробить волосся блискучим і шовковистим.
Умови зберігання. Зберігати в прохолодному, сухому місці, захищеному від дії сонячних променів, протягом 12 місяців. Після відкриття пляшки вітаміни, мінерали і активні компоненти зберігають свої властивості протягом 45 діб.
У натуральному олії допустимо наявність осаду та помутніння.
Тип: олія з насіння гірчиці
Смак: властивий олії гірчиці без стороннього запаху і присмаку
Класифікація: холодного віджиму
Харчова цінність: білки — 0 г, жири — 99.9 г, вуглеводи — 0,1 г
Енергетична цінність: 3760 кДж/898 ккал
Упаковка: скляна пляшка
Об'єм: 250 мл
Вага: 500 г
Термін зберігання: 12 місяців