Кількість
|
Вартість
|
||
|
Характерні особливості електричного гриля E-Grill компанії GrandHall - це по-справжньому потужний інфрачервоний електрогриль. За короткий час E-Grill нагрівається до 360°C градусів. Робоча поверхня нагрівається швидко і рівномірно. Жиросборник зручно виймається і легко чиститься. Електричний гриль E-Grill простий і безпечний в експлуатації. Якщо Ви забули вимкнути свій E-Grill, це не призведе до виникнення проблем – E-Grill від компанії GrandHall відключиться самостійно. Як працюють елементи E-Grill? Ефективність інноваційних карбонових нагрівальних елементів, використовуваних в інфрачервоному грилі E-Grill, сягає 95 % (ККД). За рахунок більшого індексу теплопровідності вуглецевого волокна (карбонової нитки), вдалося домогтися зниження споживання електроенергії на 25 %.Трубчасті карбонові елементи випромінюють інтенсивне інфрачервоне тепло, яке посилюється завдяки відображаючим панелям, встановленим безпосередньо під нагрівальними елементами гриля. Карбонові трубчасті елементи розігріваються до більш високої температури, ніж звичайна электротермическая лампа або ТЕН, при цьому температура жарочної решітки досягає 360°C, що дуже важливо для правильного процесу приготування страв на грилі і в особливості стейків. Карбонові нагрівальні елементи дуже надійні і їх термін служби набагато вище, ніж у галогенових трубок і становить близько 100 000 годин. А значить, E-Grill прослужить Вам довго! Як працює інфрачервоне випромінювання? Система приготування їжі електричного гриля E-Grill забезпечує високу теплову потужність за рахунок використання трубчастих елементів, що випромінюють інфрачервоне тепло і відбивачів. Система інфрачервоного випромінювання імітує потік сонячної теплової енергії, коли тепло передається і поглинається об'єктом без фізичного контакту. За допомогою цієї системи теплове випромінювання в інфрачервоному спектрі проникає в продукти більш інтенсивно, що призводить до більш рівною обжарке і більш тривалому утриманню тепла. У чому полягають переваги? Звичайний газовий гриль, не обладнаний спеціальним інфрачервоним пальником, в першу чергу, нагріває продукти з допомогою прямої передачі тепла, а в другу чергу, в результаті циркуляції гарячого повітря навколо страви. Цей процес часто призводить до висушування продукту гарячим повітрям. Інфрачервоне випромінювання призводить до протилежного результату, посилаючи тепло інфрачервоного спектру глибоко в продукт і зберігаючи вологу. Цей процес підсилює аромат і утворює соковиту структуру, яку важко повторити з допомогою інших систем приготування їжі.