Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тунець Єлоуфін в оливковій олії (Tonno Yelolowfin all'olio EV oliva) додають у салати та сендвічі, на його основі також готують соуси до курки, м'яса та пасти. У будь-якому вигляді тунець зберігає свій ніжний і вишуканий смак.
М'ясо тунця багате фосфором, легко засвоюваними білками, ненасиченими жирними кислотами, вітамінами A і B1, що робить його дієтичним і здоровим продуктом. Це рідкісний різновид риби, чиї корисні властивості не втрачаються під час консервації. Тунець Єлоуфін — риба чудового ніжно-червоного кольору та не менш чудового смаку, чиє м'ясо за смаковими якостями порівнянне з молодою яловичиною. З усіх різновидів тунця — єлоуфін має найнижчий вміст жиру.
Склад: тунець, оливкова олія, сіль (італійська морська сіль, йодат калію 0,007%)
Поживна харчова цінність на 100 г продукту: жири - 7,2 г з них 1,1 г насичені жирні кислоти; вуглеводи - 0 г; білки - 28 г; сіль - 0,85 г; йод 87 мкг (58% NRV*) * NRV=Референтне значення харчової цінності.
Енергетична цінність на 100 г продукту: 727 кДж/ 173 ккал
Умови зберігання: Зберігати у сухому, прохолодному місці. Після відкривання продукт зберігати у холодильнику в олії та вжити впродовж 3 днів.
Термін придатності: 5 років