Кількість
|
Вартість
|
||
|
Гімалайська рожева сіль – це справжній гурманський продукт, який по-новому розкриє смак ваших улюблених страв.
Її головні характеристики:
- Видобута вручну
- Без жодних домішок
- Без хімічної та термічної обробки
- Містить понад 84 мінералів, серед яких переважають Mg, Na, Ca, Cu, Zn, Fe, J, P
Склад: сіль харчова гімалайська рожева, часник сушений гранульований та розмарин сушений подрібнений - 25 %, перець рожевий горошок.
Саме завдяки вмісту значної кількості мінералів гімалайська сіль має характерний рожевий колір. Її м’який солодкувато-солоний смак з пряними нотками часнику, розмарину і тонкою гостринкою рожевого перцю по-особливому розкривається під час змелювання кристалів.
Вона буде чудово пасувати до гуляшу, наваристих супів, паштетів, печеної картоплі, салатів, а також до несолодкої випічки та страв із дичини, ягнятини, яловичини.