Кількість
|
Вартість
|
||
|
Гімалайська рожева сіль – це справжній гурманський продукт, який по-новому розкриє смак ваших улюблених страв.
Її головні характеристики:
- Видобута вручну
- Містить понад 84 мінералів, серед яких переважають Mg, Na, Ca, Cu, Zn, Fe, J, P
- Без жодних домішок
- Не проходить хімічної та термічної обробки
Склад: сіль харчова гімалайська рожева.
Саме завдяки вмісту такої кількості мінералів гімалайська сіль має характерний рожевий колір. Її тонкий аромат та м’який солодкувато-солоний смак по-особливому розкриваються під час змелювання кристалів.
Найкраще вона пасує до стейків, картоплі фрі, пасти, омлетів, соусів, салатів, а також до страв із птиці, риби, морепродуктів.