Кількість
|
Вартість
|
||
|
Какао-порошок темний, або алкалізований:
• Має темніший колір та інтенсивніший смак, тому у випічку та напої слід додавати менше.
• Легше розчиняється, тому можна не варити.
Ідеально підходить для приготування різних напоїв, брауні, бісквітів, виготовлення шоколаду, глазурі та для оздоблення і ароматизації кондитерських виробів.
Тип упаковки: картонна коробка.
Країна сировини: Італія.
Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: жири – 10 g (г), з яких насичені – 5,7 g (г); вуглеводи – 20 g (г), з яких цукру – 1,8 g (г); харчові волокна – 33 g (г), білки – 20 g (г), сіль – 74 mg (мг). Наявність солі обумовлена виключно наявністю натрію, що має природне походження.
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г (г) продукту: 955 кJ (кДж) (228 ккал (ккал)).
Рекомендований термін зберігання: 24 місяці.
Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, без стороннього запаху, не заражених шкідниками хлібних запасів приміщеннях, при температурі (18°5) ºС та відносній вологості повітря не більше 75 %.