Кількість
|
Вартість
|
||
|
Какао-порошок натуральний зі зниженим вмістом жиру надає характерного аромату та насиченого шоколадного смаку різним гарячим напоям та коктейлям. Використовується для приготування кремів, тіста, десертів та для декорування кондитерських виробів.
Склад: какао-порошок натуральний зі зниженим вмістом жиру (11 %).
Країна сировини: Італія.
Поживна (харчова) цінність на 100 г (г) продукту: білки – 25 г (г), жири – 11 г (г), вуглеводи – 30 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г (г) продукту: 1420 кJ (кДж) (340 ккал (ккал)).
Рекомендований термін зберігання: 24 місяці.
Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, без стороннього запаху, не заражених шкідниками хлібних запасів приміщеннях, при температурі (18°5) ºС та відносній вологості повітря не більше 75 %.