Кількість
|
Вартість
|
||
|
Какао-порошок органічний зі зниженим вмістом жиру – чудова основа для шоколадного молока, гарячого шоколаду, коктейлів. Ідеально підходить для приготування кремів, тіста для випічки, десертів. Використовується для декорування та ароматизації кондитерських виробів.
Країна походження: Перу.
Склад: какао-порошок органічний.
Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки – 20 g (г), жири – 10 g (г), вуглеводи – 20 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г (г) продукту: 955 кЈ (кДж) (228 ксаl (ккал)).
Рекомендований термін зберігання: 12 місяців.
Зберігайте його в сухих, чистих, добре вентильованих, без стороннього запаху, не заражених шкідниками хлібних запасів приміщеннях, за температури (18±5)°С та відносної вологості повітря не більше ніж 75%.