Кількість
|
Вартість
|
||
|
Какао-порошок темний, або алкалізований:
• Має темніший колір та інтенсивніший смак, тому у випічку та напої слід додавати менше.
• Легше розчиняється, тому можна не варити.
Ідеально підходить для приготування різних напоїв, брауні, бісквітів, виготовлення шоколаду, глазурі та для оздоблення і ароматизації кондитерських виробів.
Країна сировини: Італія.
Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки – 24 g (г), жири – 10 g (г), вуглеводи – 28 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г (г) продукту: 1460 кJ (кДж) (350 ккал (ккал)).
Рекомендований термін зберігання: 24 місяці.
Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, без стороннього запаху, не заражених шкідниками хлібних запасів приміщеннях, при температурі (18°5) ºС та відносній вологості повітря не більше 75 %.