Кількість
|
Вартість
|
||
|
Висівки пшениці - насичений вітамінами продукт, що утворюється в результаті виготовлення борошна.
Високопоживні плодові оболонки в процесі обробки зерна видаляються,
що надає очищеному продукту товарний вигляд і робить смачніше для
споживача.
Насичена волокнами, не лише
стимулює здорову перистальтику
травного тракту, але й сприяє підтримці
оптимального рівня цукру в крові, що
робить її важливим доповненням до
збалансованого харчування для
підтримки загального здоров'я.
Корисні властивості:
➢ рекомендуються при проблемах з обміном речовин (нормалізують
обмінні процеси у шлунково-кишковому тракті),
➢ при розладах травлення.
Галузь застосування:
➢ як інгредієнти для безлічі різноманітних страв: (салати, супи, каші, м'яси та випічка),
➢ як інгредієнти для цілющих настоянок та напоїв (киселі, компоти),
Перед приготуванням рекомендується пшеничні висівки попередньо замочувати в гарячій воді (для
кращого засвоєння та подальшого перетравлення в шлунку).
Галузь застосування:
➢ як інгредієнти для безлічі різноманітних страв: (салати, супи, каші, м'яси та випічка),
➢ як інгредієнти для цілющих настоянок та напоїв (киселі, компоти),
Перед приготуванням рекомендується пшеничні висівки попередньо замочувати в гарячій воді (для
кращого засвоєння та подальшого перетравлення в шлунку).
Умови зберігання: в сухих, чистих, добре провітрюваних складах, не заражених шкідниками зерна, при
температурі нижче 20С і відносній вологості повітря не вище 75%.