Кількість
|
Вартість
|
||
|
Турецький делікатес Суджук ТМ "DISCOVERY" краще поєднується з сичужних сирами, овочами, виноградом і сухими винами. Вищий сорт.
Найвідоміша сиров'ялена ковбаса тюркських народів. Неперевершений смак делікатесу надає традиційна для турецької кухні яловичина і східна суміш спецій. Суджук має плоску форму, нарізається тонкими шматочками. М'ясна сировина - 98%.
Унікальна технологія виробництва «45 діб». Витримана в спеціальних шафах з особливим мікрокліматом.
Склад: М'ясна сировина - 98% (яловичина жилованої першого і вищого сорту, жир-сирець яловичий), сіль кухонна, часник свіжий очищений подрібнений, цукор-пісок, перець чорний і запашний мелені, кмин мелений, стабілізатор кольору Е250. Може містити сліди борошна, молока і сої.
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту: білків - 25 g (г), жирів - 40 g (г), вуглеводів - 0,2 g (г) (з яких цукру - 0,2 g (г)) .
Енергетична цінність (калорійність) 100g (г) продукту: 1925,7 KG (кДж) (460,7 Kcal (ккал)).
Умови зберігання: При температурі від 0 ° С до 6 ° С і відносній вологості повітря від 75% до 78% упаковані під вакуумом в термоформовочні плівкові матеріали цілими виробами.
Термін придатності: 120 днів