Кількість
|
Вартість
|
||
|
Крупа гречана несмажена в пакетиках для варіння ТМ «Жменька» - це добірні зерна світло-зеленого кольору, очищені за спеціальною технологією без застосування теплової обробки.
Переваги гречки Жменька ™:
- Натуральні живі зерна гречки. Виняток жорстких режимів пропарювання і просушування дозволяє зберегти в несмаженої зеленої гречці ТМ «Жменька»: денну норму споживання вітамінів групи В і Е, збалансований білково-вуглеводний комплекс, повноцінний комплекс мікро-і макроелементів (B1, E, PP, K, Ca, Mg , P) і цілі зерна.
- Натуральний смак і колір несмаженої гречки. У зв'язку з відсутністю теплової обробки зелена гречка відрізняється за смаком від звичайної - ніжніша і натуральна.
- Для отримання несмаженої гречки використовують особливі сорти гречки, мають цілі і міцні зерна (тому що не відбувається їх зміцнення під час пропарювання).
- Відсутність домішок. 3-х етапна доочищення гречки гарантує чисту гречку ТМ «Жменька» (відсутність зіпсованих, битих зерен, без чорних недозрілих зерен).
- Без ГМО. Гречка для виробництва несмаженої гречаної крупи ТМ «Жменька» вирощена без використання генно-модифікованих організмів.
Гречана крупа популярна в кожній родині, тому що варити гречку дуже просто, а страви з гречки дуже корисні. З огляду на популярність і користь гречаної крупи, вона підходить для приготування різноманітних страв. Пам'ятайте що для того, щоб несмажена гречка зберегла всі свої корисні властивості, її потрібно правильно готувати.
Склад: Крупа гречана ядриця несмажена (4 пакетика по 50 г)
Харчова цінність на 100 г: Жири - 3,3 г, Білки - 12,6 г, Вуглеводи - 62,1 г
Енергетична цінність на 100 г: 335 ккал (1402 кДж)
Спосіб приготування:
1. Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетик з гречаною крупою.
2. Посолити і варити на маленькому вогні без кришки 20-25 хвилин до готовності.
3. Витягнути пакетик з гречкою затвору виделкою за петлю. Дати воді стекти.
4. Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лінії.
5. Викласти готову гречку на тарілку і приправити за смаком.