Кількість
|
Вартість
|
||
|
Крупа кукурудзяна в пакетиках для варіння ТМ «Жменька» - це добірна кукурудзяна крупа, що пройшла додаткове очищення і розфасована в спеціальні термостійкі пакетики для легкого і швидкого приготування.
Переваги кукурудзяної крупи Жменька ™:
- Кукурудзяна каша ТМ «Жменька» ідеально дрібна і чиста. Ретельний процес очищення і дбайливе виробництво гарантує дрібну і сонячно-красиву кукурудзяну кашу, яку дуже швидко приготувати.
- Кукурудзяна каша ТМ «Жменька» після приготування завжди залишається розсипчастою. Завдяки вільної циркуляції води навколо пакетика і поглинанню необхідної кількості рідини »в процесі приготування, кукурудзяна каша ТМ« Жменька завжди буде розсипчастою
- Відсутність домішок. Кукурудза для виробництва кукурудзяної крупи в пакетиках для варіння вирощена без використання генно-модифікованих організмів.
- Без ГМО. Кукурудза для виробництва кукурудзяної крупи в пакетиках для варіння вирощена без використання генно-модифікованих організмів.
Кукурудзяну кашу готують різними способами: варять в каструлі, запікають у духовці, відварюють в мультиварці і кашоварках. Будь-який з способів приготування має право на життя, тому що кукурудзяна каша, мамалига або полента виходять дуже смачними і корисними.
Склад: Крупа кукурудзяна шліфована (4 пакетика по 75 г)
Харчова цінність на 100 г: Жири - 1,2 г, Білки - 8,3 г, Вуглеводи - 71,6 г
Енергетична цінність на 100 г: 337 ккал / kcal 1411 кДж / kJ
Спосіб приготування:
1. Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетик з кукурузкой.
2. Посолити і варити на маленькому вогні без кришки 15-20 хвилин до готовності.
3. Витягнути пакетик з кукурузкой затвору виделкою за петлю. Дати воді стекти.
4. Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лінії.
5. Викласти готову кукурудзяну кашу на тарілку і приправити за смаком.