Кількість
|
Вартість
|
||
|
Крупа пшенична ТМ «Жменька» – це добірна пшенична крупа, що пройшла додаткове очищення.
Переваги пшеничного крупу Жменька™:
- Виготовлена із твердих сортів пшениці. Пшенична крупа ТМ «Жменька», виготовлена з твердих сортів пшениці, має підвищений вміст білка та знижений вміст крохмалю (вуглеводів) порівняно з пшеничною крупою з м'яких сортів пшениці. Пшеничну крупу з твердих сортів легко відрізнити - вона має яскравий золотистий натуральний колір.
- Пшенична крупа ТМ «Горлячка» після приготування завжди залишається розсипчастою.
- Відсутність домішок. Використання добірної пшениці забезпечує якісну крупу без сміття та домішок, відповідно, відсутність необхідності для її перебирання
- Без ГМО. Пшениця для пшеничної крупи вирощена без використання генно-модифікованих організмів.
Склад: Крупа пшенична
Харчова (поживна) цінність на 100 г: Жири - 1,3 г, Білки - 11,5 г, Вуглеводи - 63,1 г
Енергетична цінність на 100 г: 316 ккал (1322 кДж)
Спосіб приготування:
1. Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння
2. Посолити та варити на маленькому вогні без кришки 15-20 хвилин до готовності.
3. Викласти готову пшеничну кашу на тарілку та приправити за смаком.