Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ячна крупа ТМ Жменька - це добірна ячна крупа, що пройшла додаткове очищення.
Переваги ячкі Жменька ™:
- Оптимальне співвідношення клітковини в крупі. У ячної крупі ТМ «Жменька» міститься така кількість клітковини, яка дозволяє приготувати ніжну кашу без жорстких включень (без великих частинок висівок ячменю), але в той же самий час корисну.
- Ячна крупа ТМ «Жменька» після приготування завжди залишається розсипчастою.
- Відсутність домішок. Використання добірного ячменю забезпечує якісну крупу без сміття і домішок, відповідно, відсутність необхідності для її перебирання
- Без ГМО. Ячмінь для виробництва ячної крупи в пакетиках для варіння вирощений без використання генно-модифікованих організмів.
Ячка хороша як для дорослих, так і дітей, оскільки вона благотворно впливає на травлення і відмінно поєднується з різними продуктами.
Склад: Крупа ячна
Харчова цінність на 100 г: Жири - 1,3 г, Білки - 10 г, Вуглеводи - 66,3 г
Енергетична цінність на 100 г: 324 ккал / kcal 1356 кДж / kJ
Спосіб приготування:
1. Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння.
2. Посолити та варити на маленькому вогні без кришки 15-20 хвилин до готовності.
3. Викласти готову ячну кашу на тарілку та приправити за смаком.