Кількість
|
Вартість
|
||
|
Насіння кунжуту має горіховий, злегка солодкуватий смак, який стає насиченішим під час обсмажування. Він надає різної текстури та тонкого аромату хлібобулочним виробам, крекерам, печиву. Його додають до соусів, салатних заправок, десертів, халви. Використовують для панірування м’яса, риби, овочів.
Країна походження сировини: Індія.
Пакувальний матеріал: комбінований поліетилен.
Поживна харчова цінність на 100 г продукту: білки - 19,4 г, жири - 48 г, вуглеводи - 12 г.
Енергетична цінність на 100 г продукту: 2360 кДж/565 ккал.
Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.