Кількість
|
Вартість
|
||
|
Курага - найпопулярніший сухофрукт в Україні. Для приготування кураги джамбо використовують абрикоси великих сортів, вона має приємний солодкуватий смак і насичений помаранчевий колір. Велика курага відрізняється м'якістю і великою кількістю корисних речовин. У ній міститься багато вітамінів А, С, РР і вітаміни групи В. Цей набір вітамінів зміцнює імунітет і покращує самопочуття людини. В куразі джамбо знаходяться корисні для серця калій і магній, потрібне для синтезу гемоглобіну залізо і корисні для кісток кальцій і фосфор.
Компактна упаковка з zip-застібкою буде зручною і на роботі, і в відрядженні, і на відпочинку.
Склад: курага джамбо (абрикос сушений) 99,91%, діоксид сірки.
Країна походження: Туреччина
Харчова цінність на 100 г продукту: білки - 5,2 г, жири - 0,3 г, і зних насичені - 0,1 г, вуглеводи - 51 г, з них цукру - 48 г, сіль - 0,043 м
Енергетична цінність на 100 г продукту: 234 ккал
Термін придатності: 12 місяців