Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кус-кус з томатами і базиліком ТМ «Жменька» - це готове рішення для Вашого швидкого сніданку, ситного обіду або смачної вечері. Дрібні сонячно-жовті крупинки кус-куса чудово вбирають смак і аромат овочів, трав і спецій. Особливо гарний кус-кус в поєднанні з легкою, пікантною кислинкою томатів. А яскраво виражений аромат базиліка, з терпкими нотками лимона, кориці, гвоздики, лаврового листа і перцю додає кус-кусу особливий шарм. Блюдо виходить дуже незвичайним, свіжим і не приїдається, навіть якщо його часто готувати. Мінімум зусиль і в результаті яскраве, ситне блюдо з кус-куса в східному стилі готово!
- 100% натуральний склад, нічого зайвого тільки: кус-кус + сушіння томати + базилік + спеції
- В упаковці 3-4 порції
- Час приготування 5 хв.
- Приготування максимально зручне і просте і займає набагато менше
Склад: Крупи пшеничні кус-кус 92.42%, томати сушені 5%, базилік сушений 1.4%, часник сушений, перець чорний мелений, куркума мелена
Харчова цінність на 100 г: Жири - 0,4 г, Білки - 9.6 г, Вуглеводи - 72,5 г
Енергетична цінність на 100 г: 332 ккал (1389 кДж)
Спосіб приготування:
1. Зміст пакету висипати в каструлю, додати 300-400 мл. холодної води, перемішати, додати сіль за смаком.
2. Довести до кипіння, варити на слабкому вогні 2-3 хв., Помішуючи.
3. Зняти з вогню, за бажанням додати вершкового масла, перемішати, накрити кришкою і дати настоятися протягом 3-5 хвилин.
Підходить для приготування в мультиварці.