Кількість
|
Вартість
|
||
|
Квас - це ароматний освіжаючий напій, який чудово тамує спрагу. З нашою сумішшю Ви зможете зварити 10 л запашного домашнього квасу.
Склад: суміш сухарів житньо-пшеничних та солоду житнього ферментованого сухого - 195 g (г); дріжджі хлібопекарські сухі – 5 g (г).
Спосіб приготування: 1. Вміст пакету висипати в каструлю і залити 1 л окропу, закрити кришкою на 20 хвилин. 2. Додати 9 л окропу, після чого настоювати протягом 2 годин. Процідити й охолодити до (30-35) ° С. 3. Висипати дріжджі з пакета та додати 1-2 склянки цукру, поставити в тепле темне місце для бродіння. 4. Із моменту появи піни – квас готовий до вживання. Для поліпшення смаку можна додати родзинки. Смачного!
Поживна харчова цінність на 100 г продукту: білки - 15 г, жири - 2,7 г, вуглеводи - 69 г.
Енергетична цінність на 100 г продукту: 1886 кДж/451 ккал.
Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %