Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мак блакитний – це оздоблювальний харчовий додаток для кондитерських виробів та випічки. Його застосовують у вигляді начинки або посипки для пирогів, рулетів, кексів, бубликів, печива, сухарів. Додають до халви, цукерок із сухофруктів.
Склад: Мак харчовий блакитний
Країна походження сировини: Ізраїль.
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г) продукту: білки - 22 g(г); жири – 38 g (г); вуглеводи – 18 g (г), з яких цукру – 3 g (г).
Енергетична цінність на 100 г (г) продукту: 2070 кJ (кДж) (495 ккал (ккал)).
Рекомендований термін зберігання: 12 місяців.
Умови зберігання: зберігати у чистих, сухих приміщеннях, при температурі не вище 25 ºС та відносній вологості повітря не більше 75 %.