Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вермішель (Vermicelli) Grano Dorato - вермішель у вигляді коротких ниточок, надзвичайно ніжна і легка, відрізняється швидкістю приготування. Її прийнято використовувати для приготування супів і бульйонів.
Склад: борошно із твердих сортів пшениці (глютен), вода.
Поживна цінність на 100 г продукту: білки 12 г; вуглеводи 73,6 г, їх цукру 3,5 г; жири 1,5 г; волокна 3 г; сіль 0,025 г.
Енергетична цінність/калорійність: 1536 кДж/362 ккал.
Термін придатності: 3 роки
Спосіб приготування: підготувати велику каструлю з достатньою кількістю підсоленої води (1 літр води / 100 гр. макаронних виробів). Додайте макарони, коли вода закипить. Варити протягом 3 -5 хвилин, зрідка перемішуйте макаронні вироби. Після приготування добре процидіть і подайте страву гарячою.