Кількість
|
Вартість
|
||
|
Засіб для миття посуду Миланка
Призначений для миття посуду в побуті та закладах громадського харчування.
Спосіб застосування: нанести необхідну кількість засобу на вологу губку або на посуд, створити піну, видалити бруд та змити достатньою кількістю води.
Умови зберігання: зберігати в сухому, провітрюваному приміщенні, захищеному від прямих сонячних променів за температури 5-25°C.
Склад: вода підготовлена, лауретсульфат натрію, кокамід ДЕА, алкілбензолсульфонат натрію, альфа-олефін сульфонат натрію, гліцерин, парфум, метилхлорізотіазолінон, метилізотіазолінон, тартразин (C.1. 19140), барвник.
Термін придатності 24 місяці.