Кількість
|
Вартість
|
||
|
Коста д'Оро, діалектом регіону Умбрії, означає Золотий пагорб — чарівне, десь містичне місце в повному контакті з природою, яке надихнуло пристрасть до того, що компанія робить найкраще: олії. 1968 року почалася пригода і, з плином часу, привела бренд туди, де він розміщений сьогодні: до основи компанії-виробника оливкової олії, яка вміщує в себе якість, інновації та прагнення до найкращого як до своїх основних цінностей.
Історія Коста д'Оро бере свій початок як невеликий сімейний бізнес, де дві сім'ї об'єднали свою пристрасть і відданість, що тривало до 90-х років, коли Costa d'Oro стала публічною компанією з обмеженою відповідальністю. З роками міжнародний дух Коста д'Оро стає все важливішим, тож сьогодні олії Costa d'Oro поширюються у понад 100 країнах світу.
У 1996 році Costa d'Oro стала першою компанією-виробником оливкової олії в Італії, яка отримала сертифікат ISO 9002, і прийняла рішення оформити сертифікацію SA8000, яка завжди була її етичною прихильністю поважати своїх клієнтів і споживачів, постачальників і працівників, чия самовідданість, професіоналізм і лояльність завжди були справжнім багатством компанії.
Компанія Costa d'Oro, відповідно до закону 231 від 2001 року, прийняла Кодекс етики, прийнявши модель організації, керування й контролю прозорості, яка є етичною і здоровою.
Оливкова олія першого холодного віджиму категорії Суперіор. Натуральна, отримана безпосередньо з оливок і виключно механічним способом, щоб зберегти первісний вміст біофенолів і вітаміну Е. Містить як мінімум на 20% більше фенольних сполук (потужних антиоксидантів), ніж фільтрована олія. Через вміст поліфенолів — вважається найкориснішим продуктом у категорії.
Не більш ніж 0.4% кислотності
Енергетична цінність: 3367 Дж/819 ккал
Харчова цінність: Білки 0 г, вуглеводи 0 г, жири 91.0 г (з яких насичені 15.0 г)
Вітамін E 20 мг
Поліфеноли 27 мг
Зберігати у сухому прохолодному місці за температури від +10 °C до +25 °C, уникати потрапляння прямих сонячних променів
За температури нижче +8 °C олія може помутніти або затвердіти, утворюючи відкладення на дні та змінюючи колір на білий, не втрачаючи своїх властивостей
За кімнатної температури вона відновлює свій стан до рідкої та прозорої