Кількість
|
Вартість
|
||
|
Корисні властивості фундука обумовлені його багатим вітамінно-мінеральним складом, високою харчовою та енергетичною цінністю. Фундук містить чимало вітамінів В1, В2, С, Е; а також мінеральних речовин: калію, заліза, кобальту, фосфору, кальцію, цинку. Ці сполуки необхідні для нормальної роботи всіх систем і органів. Основну масову частку (приблизно дві третини) складають жири, які складаються з цінних ненасичених жирних кислот (олеїнової, лінолевої, пальмітинової, стеаринової, миристиновой) - вони захищають і зміцнюють судини. Одну п'яту в складі фундука складають цінні білки і амінокислоти (по білкової цінності цей горіх прирівнюють до м'яса) - необхідні для побудови власних клітин організму.
Компактна упаковка з zip-застібкою буде зручною і на роботі, і в відрядженні, і на відпочинку.
Склад: ядро фундука смажене 100%.
Країна походження: Грузія.
Харчова цінність на 100 г продукту: білки - 17 г, жири - 66,1 г, з них насичені - 3,6 г, вуглеводи - 9,4 г, з них цукру - 0,2 г, сіль - 0,063 м
Енергетична цінність на 100 г продукту: 704 ккал
Термін придатності: 12 місяців