Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ніжний печінковий паштет, приготований із свинячої печінки з додаванням запашних спецій, відрізняється пряним ароматом та делікатним, трохи гострим смаком із травними нотками. Рекомендується подавати з цибульним конфітюром та французьким багетом.
- Склад: Свиняча печінка (46%), свинячий жир, вода, сіль, цибульний порошок, дріжджовий екстракт, сироп глюкози, кукурудзяний крохмаль, цукор, спеції, консервант (E250), екстракти спецій.
- Харчова та енергетична цінність
-
- Енергетична цінність (калорійність) у 100 g (г) продукту: 1061 Kj (кДж)/256 ccal (ккал).
- Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 13 g (г), жири - 22 g (г), з них насичені - 8.8 g (г), вуглеводи - 1.5 g (г), з них цукор - 0.5 g (г), сіль - 2 g (г).
- Умови зберігання: Зберігати за температури від +2 ºC до + 25ºC і відносної вологості повітря 80-85%. Після відкривання продукт зберігати за температури +2 ºC до +5 ºC і прийняти впродовж 48 годин.