Кількість
|
Вартість
|
||
|
Невеличка каструлька, об'ємом 0,2 л, найчастіше використовується для порційної подачі страв в ресторанах,
Окрім естетики, така подача має й практичне значення, адже чавун довго зберігає тепло, відповідно, страва набагато довше залишається гарячою, Можна без поспіху насолоджуватися її смаком і при цьому вести неквапливу розмову з друзями,
Такі каструльки найчастіше використовуються для приготування і подачі жульєну, та передбачають подачу в гарячому вигляді,
Можна готувати як одразу в таких каструльках, так і просто подавати уже готові страви,
Якщо ви хочете здивувати своїх близьких не лише смаком страв, а й оригінальною подачею, – варто звернути увагу саме такий порційний посуд!
Перегляньте рецепти приготування традиційних страв в чавунному посуді,
При дбайливому догляді чавунний посуд прослужить вам дуже довго!
Дізнайтеся як правильно доглядати за чавунним посудом та де його краще зберігати,