Кількість
|
Вартість
|
||
|
Цукрова пудра - традиційна прикраса будь-якої випічки. Найчастіше використовується для оздоблення пирогів, кексів, рулетів, печива, фруктових салатів. А невагомість та нейтральний солодкий смак цукрової пудри роблять її незамінним інгредієнтом для приготування коктейлів, кремів, глазурі.
Країна походження: Україна.
Склад: пудра цукрова органічна 97%, крохмаль кукурудзяний органічний.
Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: вуглеводи – 99,8 g (г), з яких цукру – 96,8 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г (г) продукту: 1650 кЈ (кДж) (395 ксаl (ккал)).
Рекомендований термін зберігання: 24 місяці.
Зберігати її слід в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 40°C і відносної вологості повітря не більше ніж 75%.